Vélemények

Ügyfelek mondták

Flóra igazi kincse a szolgáltatóiparnak! Gyors, és rugalmas időpontegyeztetés, precíz munkavégzés, és végtelen mosoly, illetve tenni akarás jellemzi, ami nagyon ritka manapság! Nem csak a fényképező mögött mozog otthonosan, hanem a képek szerkesztésében is ügyes, így képei örök emlékként szolgálják tulajdonosukat! Köszönöm, hogy te fotóztál

– Gyula

Flórával és a fotózással különlegessé vált ez a születésnapom Hálás vagyok a csodálatos képekért - emlékekért - amiket készített nekem/nekünk Bátran tudom ajánlani mindenkinek, mert Flóra mellett a fotózás nem csak feszengés a kamera előtt, hanem igazi élmény, remek hangulatban! Köszönöm Flóra, hogy emlékezetessé tetted ebben a nehéz időszakban is a születésnapom, illetve köszönjük a csodálatos emlék-képeket! Máskor is megyünk!

– Petra

Flóra egy igazán pozitív és lelkes személyiség. Munkájába nem ismer határt. A fotózás során remek volt a hangulat , kellemesen eltudtunk lazulni és félre tenni magunkban minden gátlásunkat. Ugyan az elején nem volt egyszerű hiszen velünk volt a 3 éves zsizsik lányunk is aki igen nagy kihívás volt de Flóra ezt is nagyon szuperül játékosan kezelte. Mindenkinek tudom őt ajánlani ha szép, igényes képeket szeretne. Akár egyéni, akár családi képek legyenek azok.

– Kitti

Mindenkinek csak ajánlani tudom Flórát. Páros fotózásra érkeztünk, a magam részéről elég feszülten, nagyon idegen volt nekem a dolog. Flóra viszont a pozitív, kedves személyiségével szinte azonnal oldotta a hangulatot, 5 perc után teljesen ellazultunk és teljes mértékben jól éreztük magunkat. A képek pedig fantasztikusak lettek, mindketten abszolút meg vagyunk velük elégedve, sőt, még jobban sikerültek mint amire számítottunk, köszönjük mégegyszer

– Péter

Ha igényes, kreatív, szép képeket szeretnél megörökíteni magadról, a párodról, az üzletedről, vagy akár az eladó lakásodról jó ár érték arányban, a legjobb választás! Nem számít ha az első fotózásod, a legjobbat hozza majd ki belőled. Vidám, találékony, felszabadult, meg fogsz lepődni milyen gördülékenyen készülnek róla/rólad/rólatok ezek a csodás képek. Ha már jártas vagy a fotózásban, akkor is mindenképp ajánlanám, együtt a következő szintre fejlődhetsz Vele. PROFI!

– Gergely

A pillanatnyi érzéseinket megörökítve, csodálatos és örök emlékek készítője Flóra Guzsloványi. Sosem érzem magam feszengve, vidáman, jó hangulatúan telik az összes fotózása! Hálásan köszönök, minden ilyen pillanatot! Szívből ajánlom Mindenkinek!! Megbízható, odaadó, felelősségteljes!

– Fruzsina

Kapcsolat