Szia,
Flóra vagyok

Foglalkozásom a fotográfia

A fotózás már egészen általános iskolás korom óta érdekel, hiszen az összes családi rendezvényen, nyaraláson, kiránduláson fotóztam. Itt még sejtésem se volt, hogy ez egyszer a hivatásom is lehet. Aztán jött az érettségi, hogy merre tovább, mit is szeretnék igazán az életemben. Végül úgy döntöttem, hogy elkezdem párhuzamosan az egyetemet és a fotós iskolát. 

Elvégeztem a Metropolitan Egyetemen a kereskedelem és marketing szakot, hiszen azt szokták mondani, hogy marketing nélkül a fotózás sem létezik. A fotózást pedig a Fotó Art Fotósiskolában tanulhattam, ahol a fotográfus és fotótermék-kereskedő OKJ-s bizonyítványt szereztem meg. Rengeteg tudást, élményt kaptam és biztos alapokkal hagytam el az iskolát. 

Úgy gondolom, hogy nagyon ritka dolog, amikor az ember megtalálja azt a munkát, ami egyben a szenvedélye is és azt érzi, hogy a munkájából csak töltekezni tud. Én pont így voltam és vagyok a fotózással. Bármikor, amikor kilépek a stúdióból és elköszönök az ügyfelektől, úgy érzem, hogy tele vagyok energiával. Hatalmas öröm számomra, amikor elégedettek a vendégeim és kapom a sok pozitív visszajelzést, ilyenkor érzem azt, hogy a fotózással egy olyan élményt tudok adni másoknak, amire minidig emlékezni fognak, hiszen azok a pillanatok örökre ott maradnak!

Szeretem, amikor az ügyfelekkel közösen ötletelünk, kreatívkodunk, mert ilyenkor tud megvalósulni az a pillanat, ami valójában őt/őket tükrözi. Szeretem képen megjeleníteni a pillanatnyi érzéseket, mozdulatokat, pillantásokat, amik sok mindent tudnak mesélni. 

Ha Te is szeretnéd Velem átélni ezt a kalandot, akkor sok szeretettel várlak egy közös fotózásra és egy örökre szóló élményre!

Kapcsolat

Üzenj nekem!